JUNAJTED DOŽIVEO NOVU SRAMOTU: Ako danas ne pobedi, stvarno bi trebao da je kraj za Ten Haga

V.M.

11. 11. 2023. u 09:20

IZABRANICI holandskog stručnjaka, koji možda odbrojava zadnje dane na klupi, će dočekati Luton u okviru 12. kola Premijer lige.

ЈУНАЈТЕД ДОЖИВЕО НОВУ СРАМОТУ: Ако данас не победи, стварно би требао да је крај за Тен Хага

FOTO: EPA

Junajted je preko nedelje doživeo novi poraz, ovoga puta u Ligi šampiona od Kopenhagena (3:4). Dobro je otvorio meč i ubrzo je vodio sa 2:0 pogocima Hojlunda, ali glupost Markusa Rašforda koji je dobio crveni je skroz poremetila ekipu što su ''lavovi'' iskoristili i ostvarili jako bitan trijumf.

Liga šampiona je verovatno jedina stvar koja održava Erika ten Haga na klupi engleskog velikana, ali ovim porazom su pali na poslednje mesto u grupi ''A'', mada imaju samo bod manje od Galate i Kopenhagena, tako da nije sve izgubljeno i u poslednja dva kola će voditi veliku borbu za plasman u narednu fazu.

Što se tiče domaćeg prvenstva, nakon dobre prošle sezone navijači su očekivali borbu za titulu i sam vrh tabele, a pred 12. kolo je svima jasno da toga neće biti.

Domaćin se nalazi na razočaravajućoj osmoj poziciji sa 18 sakupljenih poena. 

Generalno gledano, Junajted se ne nalazi u dobroj formi jer je na poslednjih pet mečeva u svim takmičenjima ostvario samo dve pobede, protiv Fulama i Kopenhagena, a i te mečeve je dobijao bravurama Bruna Fernandeša, odnosno Onane u poslednjim trenucima meča.

Sa druge strane, simpartične ''šeširdžije'' su glavni kandidati za ispadanje iz Premijer lige ali drže ''glavu iznad vode'' i trenutno su 17. na tabeli zbog bolje gol-razlike u odnosu na Bornmut koji je prvi tim ispod crte.

Proteklog vikenda na prepunom ''Kenilvurt roudu'' umalo su došli do tri boda protiv Liverpula. Poveli su u pogotkom Čonga u 80. minuta, ali erupciju oduševljenja je primirio Luis Dijaz u 95. minutu postavivši konačnih 1:1.

Luton je ove sezone ostvario samo jednu pobedu i to u gostima kada je na ''Gudisonu'' bio bolji od Evertona (1:3).

Danas očekujemo jednu potencijalno neugodnu utakmicu za domaćina pošto je pokazao da ne zna baš dobro da napada bunker koji će gosti sigurno postaviti, ali Junajted ima mnogo kvalitetnije igrače i za očekivati je da ga probije u jednom trenutku.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (0)

VELIKA FRKA U DENVERU: Nikola Jokić i NBA šampioni upali u probleme!