IPSVIČ NE DA LESTERU DA SE ODLEPI: "Mlinari" gube bodove i od najgorih u ligi

O. M.

07. 11. 2023. u 12:21

IPSVIČ gostuje Roteramu u zaostalom meču 12. kola Čempionšipa. Utakmica se igra na stadionu "Novi Jork" u Roteramu od 21 čas.

ИПСВИЧ НЕ ДА ЛЕСТЕРУ ДА СЕ ОДЛЕПИ: Млинари губе бодове и од најгорих у лиги

foto: profimedia

Gosti su u prilici da se pobedom u ovom meču približe na samo bod zaostatka za vodećim Lesterom koji je tokom vikenda neprijatno iznenadio porazom na svom terenu od Lids junateda.

Trenutno, "lisice" imaju 39 bodova iz 15 utakmica, a "traktordžije" 35 iz 14 mečeva. Lids na trećem mestu sa 28 bodova predvodi sledeću grupu ekipa koja je već prilično zaostala za vodećim dvojcem.

Ipsvič je za vikend gostovao Birmingemu i uspeo da spase bod u 89. minutu, iako je od 51. gubio sa 2:0. 

Roteram je istakao ranu kandidaturu za prelazak u niži rang takmičenja. Sa 10 bodova iz 14 utakmica nalazi se na 22. mestu. Mlinari su jedina ekipa koja je pretrpela poraz od očajnog Šefild venzdeja, što već govori dovoljno i o njihovoj snazi, kao i o šansama u ovom zaostalom susretu sa ekipom koja ima najbolji napad u ligi.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2&2+ (kvota 1,80) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)