DUEL IMENJAKA U BRESTU: Dinamo iz Minska titulu sanja dve decenije

O. M.

06. 11. 2023. u 10:36

DINAMO iz Minska gostuje imenjaku iz Bresta u 27. kolu beloruske Višaje lige. Utakmica se igra od 14 časova na stadionu "Brestski".

ДУЕЛ ИМЕЊАКА У БРЕСТУ: Динамо из Минска титулу сања две деценије

Foto Profimedia

"Belo-plavi" su prvi na tabeli sa 57 bodova, jednim više od drugoplasiranog Nemana koji ima i utakmicu više. Današnji domaćin je deveti na tabeli sa 27 bodova.

Ekipa iz Minska je pre četiri dana u zaostaloj utakmici 19. kola izgubila na svom terenu od BATE Borisova sa 1:0, čime je prekinula sjajan niz od 14 utakmica u domaćim takmičenjima bez poraza.

Domaći su u prošlom kolu savladali FK Minsk na gostovanju, takođe minimalnim rezultatom.

Dinamo Minsk čak 19 godina čeka na titulu šampiona Belorusije. U međuvremenu, vladali su BATE Borisov sa 15 titula, Šahtjor Soligorsk sa četiri od kojih je jedna poništena zbog skandala sa nameštanjem mečeva i današnji rival Dinamo Brest koji je jedinu titulu šampiona osvojio 2019. godine. Dinamo Minsk je inače najveći klupski uspeh ostvario 1982. godine kada je postao šampion tadašnjeg Sovjetskog Saveza.

Gosti su sa 57 postignutih golova najefikasniji tim lige, dok domaćin ima negativnu gol-razliku jer je primio čak 42 gola, tako da treba očekivati goleadu danas.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 4+ (kvota 2,20)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori