''CRVENI ĐAVOLI'' UHVATILI ZALET NAKON SMENE TRENERA: Gosti posrnuli posle sjajnog starta u prvenstvu

V.M.

31. 10. 2023. u 11:05

U zaostaloj utakmici sedmog kola engleske Lige jedan, Linkoln siti će dočekati Oksford junajted (20:45).

ЦРВЕНИ ЂАВОЛИ УХВАТИЛИ ЗАЛЕТ НАКОН СМЕНЕ ТРЕНЕРА: Гости посрнули после сјајног старта у првенству

Foto: Profimedia

Domaćin se pre nekoliko nedelja odlučio za smenu trenera, ekipu sada predvodi Tom Šo i može se reći da radi sjajan posao jer od kada je na čelu Linkoln je ostvario dva trijumfa uz remi sa Eksiterom prošle nedelje.

Tom serijom dobrih rezultata ''crveni đavoli'' su se popeli na osmo mesto i ako ovako nastave uskoro će se naći u borbi za neku od pozicija koja vodi u plej-of za Čempionšip.

Linkoln ima jak domaći teren, a o tome svedoči podatak da je na šest utakmica pred svojim navijačima ostvario četiri pobede i sakupio 13 bodova.

Sa druge strane, nakon sjajnog starta prvenstva i osam pobeda u uvodnih deset kola Oksford je posrnuo. U poslednje tri utakmice je sakupio samo dva boda, a jedan od njih osvojio je proteklog vikenda pogtokom Branagana sa bele tačke u završnici meča protiv Vikomba.

''Žuti'' su gostima dosta solidi ove sezone, slavili su na četiri od šest utakmica, a uz to su doživeli i dva poraza.

Večeras očekujemo dosta tvrd meč pošto su u pitanju dve od tri najbolje odbrane lige, primili su po 14 golova i jedini je bolji lider Portsmut koji je deset puta vadio lopte iz svoje mreže.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,63)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!