VREME JE DA DERIJEVI NAPADAČI PRORADE: Ekipa iz Alstera još se nada tituli, Kork plaća ceh?

O. M.

27. 10. 2023. u 12:15

DERI putuje u Kork gde će ovog petka gostovati domaćoj ekipi u okviru 35. kola irske Premijer divizije. Utakmica se igra na stadionu Tarners kros od 21 čas po srednjoevropskom vremenu.

ВРЕМЕ ЈЕ ДА ДЕРИЈЕВИ НАПАДАЧИ ПРОРАДЕ: Екипа из Алстера још се нада титули, Корк плаћа цех?

Foto: Profimedia

Gosti su treći na tabeli sa 59 bodova, šest manje od lidera Šamroka od koga imaju i utakmicu više. Budući da roversi danas igraju derbi kola sa drugoplasiranim Sent Patriksom, Deri se nada da uz pobedu nad slabim Korkom i povoljan rezultat u derbiju kola može u poslednje kolo da uđe sa kakvim-takvim šansama da se domogne titule.

Deri je prošle godine završio kao drugi iza Šamroka, ali je davno pre kraja prvenstva odustao od trke sa najboljim irskim klubom, iako je do 14. kola bio prvi na tabeli.

A ako i ove godine ne osvoji titulu, "crveno-bela armija" će žaliti za prethodne dve utakmice koje su završene bez golova, protiv Drogede i Šeklburna. U obe je Deri bio više nego dominantan, ali lopta jednostavno nije htela u gol rivala. Protiv Šelburna su čak imali igrača više od 25. minuta, ali ni to nije pomoglo ekipi iz Alstera.

S druge strane, Kork je konačno uspeo nekoga da dobije, posle četiri uzastopna poraza. To je bio, a ko drugi nego UC Dablin, jedina ekipa u ligi koja je objektivno lošija od "pobunjenika".

Samo zahvaljujući tome što je Dablin odavno digao ruke od borbe za opstanak, Kork će imati drugu šansu da opstane u ligi, preko baraža.

Kork bi mogao da plati ceh neefikasnosti Derija u prethodne dve utakmice.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,52)

PREDLOG ZA HRABRIJE: 2&3+ (2,36)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije