GOLEADA U NAJAVI: Obračun prvog i poslednjeg na tabeli

V.M.

27. 10. 2023. u 12:00

IZ široke ponude u drugoj holandskoj ligi odlučili smo se za obračun Rode i Jong Ajaksa. Meč se igra na ''Parkštad limburg stadionu'' sa početkom u 20 časova.

ГОЛЕАДА У НАЈАВИ: Обрачун првог и последњег на табели

Foto Profimedia

Roda se nameračila da se nakon par godina odsustva vrati u elitni rang. Ostvarila je sedam pobeda u dosadašnjem toku prvenstva i sa 23 poena zauzima prvo mesto, doduše, ima samo tri boda više od četvrtoplasiranog Ajndhovena, što dovoljno govori o ''gužvi'' u vrhu tabele Erstedivizije.

Zasluge za dobre igre idu sjajnim nastupima pred domaćin navijačima. Roda je šest puta igrala kod kuće i ostvarila je impresivnih pet pobeda i uz Jong AZ ima najbolji domaći teren u ligi.

Sa druge strane, Jong Ajaks je zacementiran za dno tabele sa samo jednom ostvarenom pobedom i šest osvojenih bodova nakon 11 odigranih kola.

Iako nema mnogo poena, ono što sigurno ne izostaje sa utakmica gostiju su golovi. Gol-razlika im je 16:28, što znači da su goleade redovna pojava kada igraju mladi ''kopljanici''.

Prošli meč su odigrali 0:0 protiv Ado den Haga i mi verujemo da se neće desiti da na dva vezana meča Jong Ajaksa ne bude pogodaka.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1+&3+ (kvota 1,48)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana