BITI ILI NE BITI ZA CRVENE ĐAVOLE: Sve osim pobede protiv Danaca znači oproštaj od Lige šampiona, a možda i od menadžera Ten Haga

O. M.

24. 10. 2023. u 11:36

POSRNULI gigant Mančester junajted ugostiće ekipu Kopenhagena u trećem kolu Lige šampiona i sve sem pobede moglo bi da znači kraj nadanja o plasmanu u nokaut fazu, a možda i kraj za Erika ten Haga na klupi "crvenih đavola". Utakmica se igra na nekadašnjem "Teatru snova", sada samo Old Trafordu, od 21 čas po srednjoevropskom vremenu.

БИТИ ИЛИ НЕ БИТИ ЗА ЦРВЕНЕ ЂАВОЛЕ: Све осим победе против Данаца значи опроштај од Лиге шампиона, а можда и од менаџера Тен Хага

Foto Profimedia

Kada je obavljen žreb za Ligu šampiona, Mančester junajted je uz Bajern bio već viđen u drugoj fazi, jer konkurencija u vidu Kopenhagena i Galatasaraja nije delovalo da može da ugrozi ovaj dvojac evropskih velikana.

Poraz Junajteda na Alijanc areni od 4:3 nije bio toliko neočekivan, mada je bio teži nego što rezultat pokazuje jer su Bavarci od prvog do poslednjeg sudijskog zvižduka potpuno kontrolisali situaciju. Ipak, u drugom kolu došlo je do "raspada" sistema i "vizije" holandskog stručnjaka koji izgleda konačno gubi poverenje klupskih struktura.

Nije mnogo bolja situacija ni u Premijer ligi gde Mančester junajted sa tek pet pobeda uz četiri poraza drži devetu poziciju, sa već solidnim zaostatkom od pet bodova za četvrtim Liverpulom. O prvom mestu bespredmetno je i govoriti jer ova ekipa jedva pobedi ubedljivo najlošiji tim lige koji je do sada osvojio samo jedan bod.

Kopenhagen je u obe prethodne utakmice u Ligi šampiona prvi stizao do gola, ali je od mogućih šest osvojio samo jedan bod i to u gostima protiv Galatasaraja. Treba reći da je domaćoj ekipi u stizanju minusa od dva gola dosta pomoglo što su Danci od sredine drugog dela igre imali igrača manje. 

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG&3+ (kvota 2,10)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)