SIGURICA U POLJSKOJ: Tradicija kaže da Stal i Varta igraju na malo golova

O. M.

23. 10. 2023. u 10:45

STAL Mjelec dočekuje Vartu iz Poznanja u 12. kolu poljske Ekstraklase. Utakmica se igra na stadionu Mosir u Mjelecu od 19 časova.

СИГУРИЦА У ПОЉСКОЈ: Традиција каже да Стал и Варта играју на мало голова

FOTO: Profimedia

Posle 11 odigranih kola ove dve ekipe su u donjem delu tabele. Stal je 13. na tabeli sa 12 bodova. Belo-plavi su vezali tri poraza i time pali gotovo u zonu ispadanja, sa samo dva boda više od današnjeg rivala koji je u sigurnoj zoni samo zahvaljujući boljoj gol-razlici od Pušče.

U prošlom kolu izgubili su na gostovanju Viđevu u Lođu minimalnim rezultatom.  Kod kuće su osvojili skoro sve bodove, 11 od 12. Zabeležili su tri pobede, dva remija i jedan poraz. Prvi put su kao domaćini izgubili pre mesec dana od Korone Kjelce sa 3:2 iako su bili bolji po svi statističkim parametrima.

Varta je vezala četiri utakmice bez pobede, ali je u prošlom kolu remijem sa Koronom prekinula niz od tri poraza. U poslednje vreme bolje igraju u gostima nego kod kuće.

Čak devet od poslednjih deset međusobnih susreta ovih dveju ekipa došlo je od nula do dva gola.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 0-2 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)