JUNAJTED NA NAJLAKŠEM GOSTOVANJU U LIGI: Ten Hagu bi stolica ozbiljno mogla da se zadrma ako ne osvoji tri boda

V.M.

21. 10. 2023. u 08:20

U poslednjoj utakmici subotnjeg programa Premijer lige, Šefild junajted će dočekati ''Crvene đavole'' na ''Bramal lejnu'' (21:00).

ЈУНАЈТЕД НА НАЈЛАКШЕМ ГОСТОВАЊУ У ЛИГИ: Тен Хагу би столица озбиљно могла да се задрма ако не освоји три бода

Tanjug/AP

Domaćin se ove sezone vratio u Premijer ligu, ali ako ovako nastavi neće se dugo zadržati u njoj jer je na uvodnih osam utakmica osvojio samo jedan bod i uz Bornmut je jedini tim bez pobede u čitavoj ligi. 

''Oštrice'' imaju svoj najgori start u istoriji Premijer lige, a Pol Hekingbotom se nada da je za vreme reperezentativne pauze uspeo da prodrma svoje igrače jer su glasine o njegovom smenjivanju sve glasnije.

Doduše ne treba toliko kriviti mladog trenera, koji je preko leta ostao bez najboljih igrača Bergea i Ndiaja i uprava je pokazala potpunu nezainteresovanost za opstanak u Premijer ligi jer bi to sa sadašnjim rosterom bilo veliko čudo.

Šefild je jedini bod ove sezone osvojio na ''Bramal lejnu'' kada je remizirao sa Evertonom (2:2) i večeras će pokušati da napravi veliko iznenađenje pred svojim pristalicama.

Sa druge strane je još jedan trener kojem se ''drma fotelja'', Erik ten Hag. Holanđanin je prošle sezone doneo Liga kup i treće mesto Mančesteru, ali ove godine ne uspeva da ostvari ni deo tih uspeha i nakon osam odigranih kola njegovi izabranici se nalaze na razočavarajućem desetom mestu.

Glasine o smeni bi verovatno bile još glasnije da pred samu pauzu Junajted nije savladao Brentford. Na tom meču je gubio sa 0:1 do same završnice, a onda je Skot Mektominej sa dva gola poslao ''Old traford'' u ekstazu i doneo Holanđaninu još nekoliko nedelja na klupi velikana.

Zanimljivo je da ''crveni đavoli'' do sada nisu odigrali nijedan remi, već su ostvarili četiri pobede i doživeli isto toliko poraza.

Loše igre Mančester je preneo i na Ligu šampiona gde je doživeo poraze od Bajerna i Galatasaraja na otvaranju takmičenja i zauzima poslednje mesto u grupi ''A''.

Razlog za slabe igra gosta treba tražiti i u velikom izostanku igrača, a na ''Bramal lejnu'' će sigurno biti bez Kazemira, Martineza, Malasije i Dialoa, dok su pod znakom pitanja nosioci igre poput Varana, Van Visake, Luka Šoa, kao i njegove zamene Serhija Reguilona.

I kod domaćina je poduža lista povređeni igrača, pa Hekingbotom neće moći da računa na Bašama, Dejvisa, Igana, Loua i Norington-Dejvisa.

Junajted je bez pogovora kvalitetniji tim, ali ne bi smeli da se uzdamo u ''crvene đavole'' pa uz duplu šansu predlažemo golove.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: X2&|1+||1+ (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu