DA LI JE OVO KONAČNO TA SEZONA? Rojal Union pobedom učvršćuje zahvat za prvim mestom

V.M.

20. 10. 2023. u 10:20

PRVI meč 11. kola belgijske Župiler pro lige, Rojal Union dočekuje Eupen (20:45).

ДА ЛИ ЈЕ ОВО КОНАЧНО ТА СЕЗОНА? Ројал Унион победом учвршћује захват за првим местом

Foto Profimedia

Domaćin je u prethodne dve sezone bio nadomak osvajanja titule, ali je u oba navrata posrstao u završnici prvenstva i ostajao bez trofeja. Sada je ponovo prvi nakon deset odigranih kola i navijači se nadaju ta će ovo konačno biti godina kada će se popeti na tron belgijskog fudbala.

Rojal Union je nakon klimavog starta prvenstva uhvatio zalet i pred reprezentativnu pauzu je ostvario četiri uzastopne ligaške pobede.

Seriju je započeo protiv Serkl Briža (2:0), a nakon toga je bio bolji od RVDM (3:2), Šarloe (3:1) i Sint Trojdena (4:0).

Na tim mečevima je pokazao da je napadački jako raspoložen, a odličnu priliku da produži trijumalni niz imaće večeras protiv gosta koji se baš muči.

Eupen je odlično započeo prvenstvo osvojivši deset bodova u uvodnih pet kola, ali nakon toga kao da je zaboravio da igra fudbal i doživeo je pet uzastopnih poraza.

Crnu seriju započeo je neupsheom protiv Mehelena, a poslednji koji se naplatio kod ''panda'' bio je branilac titule Antverpen (1:4).

Prošle sezone ovi timovi su odigrali dva meča i u oba navrata je Rojal Unio slavio sa 2:1, a mi verujemo da će večeras doći do novog trijumfa.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&3-6 (kvota 1,78)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)