BORAC HITA KA TITULI ŠAMPIONA BIH: Euforija u Banjaluci zbog dolaska Sarajeva

O. M.

18. 10. 2023. u 12:13

BORAC dočekuje Sarajevo u zaostaloj utakmici drugog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine. Utakmica se igra na Gradskom stadionu u Banjaluci od 18 časova.

БОРАЦ ХИТА КА ТИТУЛИ ШАМПИОНА БИХ: Еуфорија у Бањалуци због доласка Сарајева

FOTO: FK Borac Banjaluka

Kao retko kada do sada duel najpopularnijih klubova u Republici Srpskoj, odnosno Federaciji Bosne i Hercegovine, donosi toliko euforije u oba entiteta. Borac je posle devet odigranih kola prvi na tabeli sa 24 boda, pet više od drugoplasiranog Sarajeva.

Banjalučani su u dosadašnjem delu sezone pretrpeli samo jedan poraz i to u prvom kolu na gostovanju Željezničaru (0:2). Od tada su vezali osam pobeda, uz fascinantnu gol-razliku od 23:4. Drugim rečima, postižu skoro tri gola po utakmici, a primaju jedan na svakih 180 minuta.

U kolu pre reprezentativne pauze gostovali su u Hercegovini i sa 3:0 savladali ekipu GOŠK-a iz Gabele. Strelci su bili Grahovac, Jurilj i Lukić.

Borac je na dobrom putu da posle trogodišnje pauze vrati titulu šampiona Bosne i Hercegovine u Platonovu ulicu, što bi najuspešnijem klubu iz Republike Srpske bila treća u ovom takmičenju.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 2,10)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)