"ROHA" I"BIKOLORI" ZA PRVU POBEDU: Čile i Peru loše počeli kvalifikacije za Mundijal

O. M.

12. 10. 2023. u 10:59

ČILE i Peru sastaju se u trećem kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Severnoj Americi 2026. godine. Utakmica se igra na stadionu "David Areljano", domu slavnog Kolo-Kola, u noći između četvrtka i petka po srpskom vremenu.

РОХА ИБИКОЛОРИ ЗА ПРВУ ПОБЕДУ: Чиле и Перу лоше почели квалификације за Мундијал

Foto: AP

Obe reprezentacije traže prvu pobedu u ovom ciklusu kvalifikacija. Peru je propustio Mundijal u Kataru, a Čile je poslednji put na najvećoj smotri bio 2014. godine u Brazilu.

Čile je u prvom kolu poražen od Urugvaja, a u drugom je podelio bodove sa Kolumbijom. Peru je odigrao bez golova sa Paragvajem i izgubio sa 1:0 od Brazila.

Peru je bez plasmana u Katar ostao posle poraza u finalu interkontinentalnog baraža od Australije na penale. Kao posledica toga otišao je dugogodišnji selektor Rikardo Gareka koga je na klupi zamenio Huan Rejnoso. 

Peruanci su s novim selektorom odigrali osam prijateljskih utakmica, od kojih su pobedili četiri, jednu remizirali, a tri puta su poraženi. 

Peru je pobedio tri puta na četiri poslednja međusobna susreta, Čile na jednom, a u svakom od njih poražena ekipa nije postigla gol.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: NG (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini