CRVENA ZVEZDA UBEDLJIVO PRVA: Nansi je u seriji od tri poraza

O. M.

11. 10. 2023. u 11:48

NANSI dočekuje ekipu Red stara, lidera francuske treće lige, u desetom kolu. Utakmica se igra na stadionu Marsel Piko od 21 čas.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА УБЕДЉИВО ПРВА: Нанси је у серији од три пораза

Profimedia

Gosti su u dosadašnjem delu sezone upisali samo jedan poraz uz osam pobeda i ubedljivo su prvi na tabeli sa 24 boda i najboljom gol-razlikom od plus 10. U prethodnom kolu savladali su kod kuće trećeplasirani Vilefranš sa 2:0, mada su do prvog gola stigli tek pošto je gostujuća ekipa ostala sa desetoricom. 

S druge strane, Nansi je 12. na tabeli, samo jednu poziciju iznad zone ispadanja, ali je bodovno poravnat sa čak tri ekipe koje su ispod njega na tabeli. Domaći su skupili deset bodova ali im je jedan oduzet odlukom Saveza pa sada imaju devet.

Nansi je vezao tri poraza u prvenstvu i to bez ijednog postignutog gola. Kod kuće ima jedan poraz i to u poslednjem meču na svom stadionu od Versaja, ali je ostvario i samo jednu pobedu, uz tri remija.

Iako je Nansi u poslednje vreme imao generalno više uspeha od Red stara u međusobnim susretima, poslednji duel pripao je Parižanima i to baš u Nansiju.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 2,10)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)