MORSKI KONJIĆI MELJU SVE PRED SOBOM: Areco još nema pobedu kod kuće

O. M.

09. 10. 2023. u 11:05

ČEZENA gostuje Arecu u sedmom kolu grupe B italijanske Serije C. Utakmcia se igra na Gradskom stadionu u Arecu od 20 časova i 45 minuta.

МОРСКИ КОЊИЋИ МЕЉУ СВЕ ПРЕД СОБОМ: Арецо још нема победу код куће

FOTO: Profimedia

Gosti su u neverovatnoj formi. Vezali su pet pobeda uz nestvarnu gol-razliku kada je reč o trećem razredu italijanskog fudbala od 19:4. U tom periodu s njima može da se poredi samo lider na tabeli, ekipa Sasari Toresa koja takođe ima pet pobeda, ali gol-razliku 9:0. 

Na ukupnoj tabeli Čezena je treća sa 15 bodova, šest manje od Toresa uz utakmicu manje.

Areco je deseti sa osam bodova, ali "rosoblui" još nemaju pobedu kod kuće. posle uvodnog poraza dva puta su igrali nerešeno. iako ne osvajaju bodove, karakteristično za ovu ekipu je da na svakoj utakmici postižu bar po jedan gol. Tačnije, na sve tri kod kuće su postigli po jedan, a na sva tri gostovanja po dva puta su tresli mreže protivnika.

Imajući u vidu kako u poslednje vreme igra Čezena, nameće se tip "2&GG" na ovom meču. Ako vam je ovo previše rizično i "obični" GG "plaća" solidnih 1,78

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2&GG (kvota 3,20)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)