POSLEDNJA ŠANSA ZA TEN HAGA? Brentford mora pasti na Old Trafordu ili "pada glava" holandskom stručnjaku

O. M.

07. 10. 2023. u 11:21

MANČESTER JUNAJTED dočekuje ekipu Brentforda u osmom kou engleske Premijer lige. Utakmica se igra na Old Trafordu od 16 časova.

ПОСЛЕДЊА ШАНСА ЗА ТЕН ХАГА? Брентфорд мора пасти на Олд Трафорду или пада глава холандском стручњаку

FOTO: EPA

Crveni đavoli doživaljavaju najgori period u novijoj istoriji kluba. Sezona praktično nije ni počela a može se reći da je već gotova, bar kad je reč o ambicijama Junajteda za visok plasman u Premijer ligi i Ligi šampiona.

Kada ekipa takvog renomea i toliko uloženog novca doživi šest poraza u deset prvih utakmica u sezoni onda se ne može govoriti ni o čemu drugom nego o odgovorsnosti, a ona nesumnjivo pada na pleća menadžera Erika ten Haga. Iako je klub i većina navijača stala na njegovu stranu u sukobu sa jednim od najboljih igrača sveta svih vremena Kristijanom Ronaldom, vreme pokazuje da je Holanđaninu dato previše kredita bez osnova.

Oterao je Ten Hag pred početak sezone Davida de Heu, čoveka koji je u prethodnim sezonama spašavao Junajted i koji je čak i posle neslavnog proterivanja iz kluba izrazio ljubav i vernost Mančesteru, klubu i gradu. Na njegovo mesto doveden je Andre Onana, sa ničim izazvanom reputacijom golmana koji najbolje barata sa loptom u nogama, a upravo Kamerunčeve egzibicije sa loptom u nogama koštale su Mančester poraza od Kristal palasa i Galatasaraja.

Posledice su vidnjive na tabelama ova dva takmičenja - Mančester je deseti na tabeli Premijer lige i poslednji četvrti u Ligi šampiona.

Sada imaju priliku da poprave utisak protiv Brentforda koji je u seriji od pet utakmica bez pobede, sedam ako se u pobedu ne računa ona na penale protiv Njuporta u Liga kupu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG&3+ (kvota 1,95)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024