JOŠ SE PRIČA O POGOTKU GOLMANA LACIJA: ''Nebeskoplavima'' neće biti lako pred punim tribinama ''Seltik parka''

V.M.

04. 10. 2023. u 10:24

FUDBALERI Seltika će večeras ugostiti Lacio u okviru drugog kola Lige šampiona (21.00).

ЈОШ СЕ ПРИЧА О ПОГОТКУ ГОЛМАНА ЛАЦИЈА: Небескоплавима неће бити лако пред пуним трибинама Селтик парка

FOTO: Tanjug/AP

Domaćini nisu imali mnogo šanse u prvom kolu kada su gostovali Fejenordu, ostali su sa deset igrača sredinom drugog poluvremena i rutinski su poraženi od strane holandskog prvaka (0:2).

Tradicionalno gledano, Seltik je redovan učesnik evropskih takmičenja, ali nema mnogo uspeha u njima, a poslednji put kada je igrao nokaut fazu Lige šampiona bilo je tačno pre deset godina.

Što se tiče domaćeg prvenstva, izabranici Brendana Rodžersa su za vikend golom u poslednjem minutu savladali Madervel i sačuvali prvo mesto, a pogodak O'Rajlija je izazvao veliku ekstazu među navijačima od kojih je nekolicina utrčala na teren da proslavi sa igračima.

Što se tiče Lacija, on je bio u centru pažnje posle prvog kola. Ne toliko zbog dobrog nastupa, već zbog činjenice da je njegov golman Ivan Provedel pogotkom doneo bod ekipi protiv Atletika.

Jorgandžije su vodile do samog kraja kada je posle centaršuta Luisa Alberta, Provedel glavom sproveo loptu u mrežu. Zanimljivo je da to Italijanu nije bio prvi gol u karijeri, još jedan je postigao kada je bio član Juve Stabije.

''Nebeskoplavi'' tokom čitavog starta sezone igraju promenljivo, a na poslednje tri ligaške utakmice upisali su po pobedu, poraz i remi. 

Prošle sezone Lacio je bio vicešampion Italije, a sada se nalazi na razočaravajućem 16. mestu tabele Serije A.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: X2&2+ (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024