"ORLOVIMA" BOLJE DA OSTANU U MANČESTERU: "Crveni đavoli" brane trofej

TIP redakcija

26. 09. 2023. u 13:22

U 1/16 finala Liga kupa snage će odmeriti Mančester junajted i Kristal Palas

ОРЛОВИМА БОЉЕ ДА ОСТАНУ У МАНЧЕСТЕРУ: Црвени ђаволи бране трофеј

FOTO:EPA

Biće ovo prvi od dva susreta u samo pet dana ovih rivala na "Old trafordu" s obzirom na to da će se za vikend sastati u okviru 7. kola Premijer lige.

Mančester junajted je slabije nego što se očekivalo započeo sezonu. Poznavaoci fudbala na ostrvu su očekivali da Junajted ove sezone napravi iskorak i uključi se u borbu za titulu, ali nakon šest kola imaju polovičan učinak od tri pobede i tri poraza i nalaze se tek na devetom mestu. Ništa bolje nisu krenuli ni u Ligi šampiona gde su poraženi u Minhenu od Bajerna rezultatom 4:3, ali su odigrali lošije nego što rezultat govori.

U letnjem prelaznom roku je ponovo potrošeno preko 200 miliona evra, ali adekvatnih rezultata kakvi se očekuju od ovog velikana i dalje nema.

Gosti iz Londona se nalaze na poziciji ispod na tabeli Premijer lige gde su ostvarili po dve pobede, dva remija i isto toliko poraza. Palas je ovog leta ostao bez Luke Milivojevića i Vilfreda Zahe koji je bio jedan od najboljih igrača ekipe u prethodnih pet sezona, ali su na "Selhurst park" stigli golman Mančester junajteda Henderson, Mateus Franka, Rob Holding i Džeferson Lerma. 

Izabranici iskusnog menadžera Roja Hodžsona su za razliku od svog večerašnjeg rivala morali da odigraju meč drugog kola u Liga kupu gde su bili bolji od Plimuta rezultatom 2:4, iako su do 58. minuta gubili sa 2:0.

Erik Ten Hag iz kola u kolo muči muku sa brojnim povredama, pa će "crveni đavoli" i na ovom meču biti uskraćeni za usluge Šoa i Van Bisake, dok su pod znakom pitanja nastupi Martineza, Maunta i Reguliona. Dva preskupa pojačanja Sančo i Antoni, koji su u prethodne dve sezone plaćeni 100, odnosno 95 miliona, suspendovani su iz tima. Englez je otvoreno kritikovao trenera, dok je Brazilac pod istragom zbog nasilja prema bivšoj devojci.

Ni u Palasu nije mnogo bolja situacija jer u timu neće biti Eduarda, Franke, Lerme, dugo povređenog Olise, Tomkinsa, dok je neizvestan i rezervista Ahamada. 

Junajted je favorit pred svojim navijačima, ali ne toliko izrazit, pa smo se odlučili za igru na golove.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)