NAŠI PREDLOZI: "Tip" - tiket za četvrtak

TIP redakcija

21. 09. 2023. u 08:06

JUČE nas je ponovo jedan par rušio, ali danas su pred nama mnogobrojni mečevi iz Lige Evrope i Lige konferencija među kojima smo našli neke sjajne predloge

НАШИ ПРЕДЛОЗИ: Тип - тикет за четвртак

Foto: Profimedia

Četvrtak

18.45 Šerif - Roma 2 (1,50)

18.45 Frankfurt - Aberdin 1&2-6 (1,40)

21.00 Dinamo ZG - Astana 1&2-6 (1,55)

21.00 Vest Hem - TSC 1-1&2+ (1,55)

Ukupna kvota: 5,05

Prvi par na tiketu biće nam okršaj između moldavskog šampiona i Rome. Šerif nije silovit kao u nekoliko prethodnih sezona, tako da očekujemo pobedu Morinjovih pulena.

Razlika u kvalitetu između Bundeslige i škotske Premijer lige je ogromna tako da Aberdin nema šta da traži na gostovanju u Frankfurtu koji je osvojio Ligu Evrope pre dve sezone.

Od Zagrepčana se očekivalo da zaigraju bar u Ligi Evrope, ali nakon ispadanja od AEK-a u poslednjim sekundama meča ni to im nije uspelo protiv Sparte iz Praga koja ih je dotukla takođe pred sam kraj utakmice. Takmičenje će nastaviti u Ligi konferencija gde su favoriti u grupi. Sa današnjim rivalom su se već sastajali ove sezone u kvalifikacijama za Ligu šampiona i slavili su dva puta rutinski sa 4:0 i 2:0. Očekujemo sličan ishod i danas na "Maksimiru".

Vest Hem je i sa kombinovanim timom jači od našeg predstavnika. Verujemo da će krenuti silovito od prvog minuta kako bi rešio pitanje pobednika što pre i odmorio još neke igrače za predstojeći susret sa Liverpulom za vikend.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori