PRESTON ČUVA LIDERSKU POZICIJU: Birmingem je stao posle sjajnog početka sezone

O. M.

19. 09. 2023. u 12:12 >> 12:12

LIDER engleskog Čempionšipa Preston dočekuje ekipu Birmingem sitija u jednom od derbija sedmog kola "najjače druge lige na svetu". Utakmica se igra na "Dipdejlu" od 20 časova i 45 minuta.

ПРЕСТОН ЧУВА ЛИДЕРСКУ ПОЗИЦИЈУ: Бирмингем је стао после сјајног почетка сезоне

Profimedia

Više od šezdeset godina navijači prvog šampiona Engleske čekaju da njihov Preston zaigra u najvišem razredu, a ovo bi ako je suditi po uvodnim kolima sezone 2023/24 mogla biti ta sezona.

Preston je u prvom kolu remizirao 1:1 sa Bristol sitijem, ali je onda nanizao pet pobeda - Sanderlend, Šefild venzdej, Svonsi, Stouk i Plimut argajl. U međuvremenu se desio jedan kiks, eliminacija iz Liga kupa od niželigaša Salforda. Ako je to uopšte bio kiks, jer se ekipa oslobodila balasta igranja na više frontova.

Sličan Prestonovom bio je početak sezona Birmingema koji je u prvom kolu remizirao a onda nanizao tri pobede. Ali tu su "plavci" prestali da pobeđuju, pošto je usledio remi sa Milvolom pa onda poraz od Votforda. Ipak, ukupan bilans je solidan za prvih šest kola - 11 bodova i šesta pozicija.

Preston će biti oslabljen neigranjem najboljeg strelca Vila Kina koji se povredio igrajući za reprezentaciju Republike Irske.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1X&0-3 (kvota 1,70) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)