VREME JE DA "PRUGASTI" PRORADE NA SVOM TERENU: Silkeborg tri godine čeka na pobedu nad Odenzeom

O. M.

18. 09. 2023. u 11:03

ODENZE dočekuje Silkeborg u poslednjoj utakmici osmog kola danske Superlige. Utakmica se igra na Nejčer enerdži parku u Odenseu od 19 časova.

ВРЕМЕ ЈЕ ДА ПРУГАСТИ ПРОРАДЕ НА СВОМ ТЕРЕНУ: Силкеборг три године чека на победу над Одензеом

Foto: Profimedia

"Prugasti" su deveti na tabeli sa osam bodova i gol-razlikom 13:11. kod kuće još nemaju pobedu jer su u četiri utakmice zabeležili po dva poraza i nerešena ishoda. Izgubili su od Vejlea i Viborga, oba puta sa 2:1, dok su nerešeno igrali sa Orusom i Randersom.

Pre reprezentativne pauze odigrali su rutinski protiv Tunea i pobedili sa 5:0 sa tri gola postignuta od 67. do 69. minuta.

Iako su Odenze i silkeborg prošle godine bili veoma blizu jedan drugom na tabeli (osmi i deveti) ove godine gosti igraju mnogo bolje pa su posle sedam kola četvrti na tabeli sa 13 bodova. Pretrpeli su poraze u prva dva kola, od Brondbija kod kuće i Midtjilanda u gostima a onda su vezali pet utakmica bez izgubljene, četiri pobede i remi protiv Orusa.

Tome su dodali pobedu u prvom kolu kupa protiv Jang bojsa (1:0).

Silkeborg više od tri godine nema pobedu nad Odenzeom, a u utakmicama ovih rivala uglavnom ne pada mnogo golova, na sedam od poslednjih deset susreta bilo je 0-2, a dva od tri puta kada je došlo 3+ pobeđvao je baš Silekborg (3:1 i 6:0).

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 0-3 (kvota 1,58)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić