VERDER "VUČE" LOŠU FORMU S KRAJA PROŠLE SEZONE: Novajlija u ligi počeo da pokazuje zube

O. M.

17. 09. 2023. u 10:56

Hajdenhajm dočekuje Verder iz Bremena u prvom meču nedeljnog programa četvrtog kola nemačke Bundeslige. Utakmica se igra od 15 časova i 30 minuta na Vojt areni u Hajdenhajmu.

ВЕРДЕР ВУЧЕ ЛОШУ ФОРМУ С КРАЈА ПРОШЛЕ СЕЗОНЕ: Новајлија у лиги почео да показује зубе

Foto: Profimedia

Hajdenhajm je velikim preokretom u finišu meča poslednjeg kola prethodne sezone i pobedom od 3:2 obezbedio plasman u Bundesligu. Regensburg je vodio do trećeg minuta nadoknade a taj rezultat vodio je Hamburger u Bundesigu a Hajdenhajm u baraž sa Štutgartom.

Debitantsku sezonu u bundesligi nisu započeli na najbolji mogući način. U prvoj utakmici sezone poraženi su od Volfsburga rezultatom 2:0, dok je u drugoj utakmici, odigranoj kod kuće protiv Hofenhajma, Hajdenhajm pokazao mnogo bolju igru, ali je izgubio na isti način na koji je pre nekoliko meseci ušao u elitni razred nemačkog fudbala - Hofenhajm je posle preokreta stigao do 3:2.

To je ipak bila najava boljih rezultata a već u narednom kolu Hajdenhajm je stigao do boda protiv velike Borusije Dortmund i to stigavši vođstvo milionera od 2:0.

Malo je nedostajalo da Verder ove godine gledamo u Cvajti jer je ekipa iz Bremena osvojila samo devet bodova u poslednjih 15 kola i samo jedan u poslednjih pet ali su ih u ligi održali loši rzultati konkurencija i solidna zaliha iz prvog dela sezone.

Zeleno-beli su i početkom ove sezone nastavili sa lošom formom. U prvom kolu su ubedljivo poraženi od minhenskog Bajerna sa 4:0, a u narednom meču izgubili su na gostovanju od Frajburga sa 1:0. ispali su i na startu Kupa i to od niželigaša Fortune iz Kelna. Iako su sa igračem manje vodili sa 1:0 i 2:1, izgubili su sa 3:2.

Najavu boljih dana možda donosi pobeda protiv Majnca, iako je ova ekipa osvojila samo bod dosad pa i nije neki reper.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)