PRORADILA "SRPSKA VEZA" U TORINU: Paulo Souza ima recept za "bikove"

O. M.

18. 09. 2023. u 13:31 >> 13:31

SALERNITANA dočekuje Torino u pretposlednjoj utakmici četvrtog kola italijanske Serije A. Meč je na programu u ponedeljak od 18 časova i 30 minuta na stadionu "Areči" u Salernu.

ПРОРАДИЛА СРПСКА ВЕЗА У ТОРИНУ: Пауло Соуза има рецепт за бикове

FOTO: Tanjug/AP

U poslednjoj takmičarskoj utakmici, Salernitana je izgubila 2:0 na gostovanju od Lečea. Domaći su poveli u šestom minutu utakmice, a prednost udvostručili u osmom minutu nadoknade. 

Trenutno ekipa sa juga Italije zauzima tek 16. poziciju na tabeli sa samo dva osvojena boda. Pre meča sa Lečeom zabeležili su dva remija - sa Udinezeom 1:1, kao i sa Romom 2:2. U Kupu Italije eliminisali su Ternanu sa 1:0.

Paulo Sousa neće moći da računa na Bulajea Diju koji će zbog povrede mišića izostati bar do sredine oktobra. Flavijus Daniliuk neće biti u timu za utakmicu u ponedeljak zbog problema sa nogom, dok ni Đulio Mađore, koji se muči od početka sezone, verovatno neće nastupiti u četvrtom kolu.

Glavni adut Paula Souze u ovom meču mogao bi da bude veteran Antonio Kandreva. Nekadašnje desno krilo Lacija, Intera i reprezentacije Italije, pet puta u karijeri je pogađao mrežu Torina.

U poslednjem meču Torino je na svom terenu pobedio Đenovu sa 1:0, a jedini gol na meču proizvod je saradnje srpskih internacionalaca. Ivan Ilić je asistirao Nemanji Radonjiću.

Trenutno zauzimaju 11. poziciju na tabeli sa četiri osvojena boda posle tri odigrana kola. U prvom kolu su remizirali sa Kaljarijem 0:0, dok su u drugom izgubili od Milana 4:1. U Kupu Italije pobedili su Feralpisalo sa 2:1.

Kofija Điđija neće biti u timu. Iskusni defanzivac iz Obale Slonovače još nije zaigrao ove sezone, ali će uskoro biti na raspolaganju Ivanu Juriću, možda već sledeće nedelje, ako ne onda za dve sedmice. Mihaj Popa je bio rezervni golman u prve tri utakmice u sezoni, ali je u četvrtom kolu izostao zbog loma kosti lica.

Duvan Zapata bi mogao da startuje za goste nakon što je poslednjeg dana prelaznog roka stigao na pozajmici iz Atalante, dok će Nemanja Radonjić posle pobedonosnog gola u prošlom kolu verovatno biti nagrađen mestom u startnih 11. Šansu s klupe tražiće Antonio Sanabrija koji je postigao gol na tri od poslednja četiri duela sa Salernitanom.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: X2&2+ (kvota 1,90) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)