KILIJAN MBAPE NOSI PSŽ KA LIGAŠKOM HET-TRIKU: ''Orlovi'' sa Azurne obale neporaženi dolaze na ''Park prinčeva''

V.M.

15. 09. 2023. u 12:48 >> 12:48

U prvoj utakmici petog kola Lige 1, fudbaleri PSŽ-a će ugostiti Nicu (21.00).

КИЛИЈАН МБАПЕ НОСИ ПСЖ КА ЛИГАШКОМ ХЕТ-ТРИКУ: Орлови са Азурне обале непоражени долазе на Парк принчева

FOTO: Tanjug/AP

Ovo će biti obračun ekipa koje i dalje ne znaju za poraz. Nakon klimavog starta PSŽ je ostvario dve vezane pobede i drugi je na tabeli, dok je Nica pre reprezentativne pauze upisala prvi ligaški trijumf protiv Strazbura (2:0).

Domaćin je preko leta napravio velike promene, ekipu su napustili Mesi, Nejmar i Verati, a dovedeno je čak 15 novih fudbalera koje predovode ime poput Usmana Dembelea i Manuel Ugarta.

Bitna vest za ''svece'' je to što će ih i ove sezone sa terena predvoditi Kilijan Mbape. Najbolji igrač današnjice je čitav prelazni rok bio povezivan sa Realom, čak je bio i odstranjen sa treninga prvog tima, ali na kraju je ostao i odmah je svojim igrama pokazao koliko znači Parižanima. 

Mbape je propustio poslednji meč Francuske zbog povrede kolena, ali trenirao je redovno tokom ove nedelje i očekuje se da se nađe na terenu od prvog minuta.

PSŽ je u poslednja dva kola rutinski savladao Lans (3:1) i Lion (4:1), a upravo ih je kapiten francuske reprezentacije nosio na tim mečevima sa četiri postignuta pogotka.

Aktuelnog prvaka je preko leta nakon odlaska Kristofa Galtijea preuzeo Luis Enrike koji je sa Barselonom osvojio Ligu šampiona i u prestonici se nadaju da će to uspeti da uradi sa Parižanima.

Sa druge strane, Nica je u uvodna tri kola odigrala tri remija, a pred pauzu je usledila i prva pobeda. Četa Frančeska Fariolija je savladala Strazbur sa 2:0, a u listu strelaca su se upisali Atal i Mofi.

''Orlovi'' su se pod palicom novog trenera pretplatili na tvrd fudbal i ni na jednoj od njihovih utakmica nisu viđena više od dva gola ove sezone.

PSŽ je Nicu savladao oba puta prošle sezone, sa 2:0 i 2:1, a mi verujemo da će i večeras ostvariti novu pobedu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,54)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)