MAKEDONCI SU PENICILIN ZA ITALIJANE:"Vitezovi" su apsolutni autsajderi grupe, ali "risovima" su zatresli mrežu prošli put

O. M.

12. 09. 2023. u 14:20 >> 14:20

FUDBALERI S. Makedonije gostuju Malti u šestom kolu kvalifikacija za odlazak na EURO 2024 u Nemačkoj, osokoljeni odličnim rezultatom protiv Italije prošle subote.

МАКЕДОНЦИ СУ ПЕНИЦИЛИН ЗА ИТАЛИЈАНЕ:Витезови су апсолутни аутсајдери групе, али рисовима су затресли мрежу прошли пут

FOTO: Tanjug

Naši južni susedi nisu imali sreće na žrebu za kvalifikacije pošto su uvršteni u grupu sa izrazitim favoritima Engleskom i Italijom, a iz trećeg šešira zapala im je izuzetno neugodna Ukrajina.

U prvih pet kola skupili su četiri boda, tri pobedom nad Maltom u prvom kolu i jedan u prethodnoj rundi kada su ugostili Italiju. Pretrpeli su dva poraza, ubedljiv od Engleske na Old Trafordu kada je bilo 7:0 za lidera grupe i ni izbliza toliko ubedljiv ali možda i teži zbog načina na koji je do njega došlo, od Ukrajine kada su "risovi" prokockali prednost od 2:0.

Malta je daleko najslabiji tim u Grupi "C". Odigrali su "vitezovi svetogJovana" četiri utakmice i nisu osvojili nijedan bod. Iako su u ovom ciklusu kvalifikacija odigrali mnogo bolje u odbrani nego u nekim ranijim godinama, napad je daleko slabiji deo tima pa su jedini gol postigli na gostovanju u Skoplju i to kada je utakmica rezultatski već bila rešena.

Najbliži bodu bili su u utakmici protiv Ukrajine u Trnavi kada su "domaćoj" ekipi bila potrebna dva penala da bi pobedila sa 1:0.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,77)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)