''GEPARDI'' HVATAJU POSLEDNJI VOZ: ''Mambama'' dosta i bod za plasman na Afričku kup nacija

V.M.

09. 09. 2023. u 12:00

U poslednjem kolu kvalifikacija za Afrički kup nacija, Mozambik će dočekati Benin (15:00).

ГЕПАРДИ ХВАТАЈУ ПОСЛЕДЊИ ВОЗ: Мамбама доста и бод за пласман на Афричку куп нација

Foto Profimedia

Ove reprezentacije se nalaze u grupi ''L'' i međusobno vode veliku bitku za drugo mesto koje obezbeduđuje plasman na završni turnir, jer do prvog ne mogu doći zbog Senegala koji ga je rutinski zauzeo sa 13 osvojenih bodova.

Mozambik je trenutno drugi sa sedam sakuljenih poena, dok mu Benin diše za vratom sa dva boda manje. Zbog toga gost danas mora da igra na pobedu kojom bi se popeo na drugo mesto, dok je domaćinu dovoljan i remi kako bi se plasirao na Afričku kup nacija.

Što se tiče samih kvalifikacija, nakon dva uvodna poraza Benin je podigao formu i upisao pobedu i dva nerešena rezultata.

Popularni ''gepardi'' su remizrirali sa Ruandom, koju su odmah nakon toga pobedili, da bi u prošlom kolu podelili plen sa Senegalom.

Sa druge strane, Mozambik je doživeo dva poraza od Senegala, a uz njih je slavio protiv današnjeg rivala i Ruande, sa kojom je takođe odigrao i remi. 

Popularne ''mambe'' će danas imati podrušku svojih navijača i pokušaće da se plasiraju na Afrički kup nacija po prvi put još od 2010. godine.

Ove reprezentacije su se sastale u drugom kolu i tada je Mozambik slavio pogotkom Katamoa u 38. minutu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,67)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!