BREJDABLIK I STRUGA PIŠU ISTORIJU: Evropska jesen se smeši jednoj od ove dve ekipe

O. M.

31. 08. 2023. u 11:50 >> 11:50

ISLANDSKI Brejdablik dočekuje Strugu u revanšu kvalifikacija za Ligu konferencija. Utakmica se igra u Kopavogsvoluru u četvrtak od 18 časova i 45 minuta, a Islanđani na svom terenu brane minimalnu pobedu

БРЕЈДАБЛИК И СТРУГА ПИШУ ИСТОРИЈУ: Европска јесен се смеши једној од ове две екипе

FOTO: Profimedia

Još samo jedna utakmica deli pobednika ovog dvomeča od istorijskog prvog plasmana u neki od evrokupova.

U prvom meču koji su igrali u Severnoj Makedoniji, Brejdablik je pobedio sa 1:0 posle izjednačene utakmice i velike borbe. Jedini pogodak postigao je Hoskuldur Gunlaugson u 35. minutu, što se pokazalo dovoljnim za pobedu. Struga je meč završila sa 10 igrača, jer je Vangel Zguro isključen u 91. minutu.

Remi je dovoljan Brejdabliku za prolaz, ali pitanje je kako će na njih uticati prvenstveni poraz od Vikingura. Bilo je 5:3, ali je domaćin vodio sa 5:1 pa je Brejdablik od težeg poraza spasio dvojac Oranson - Kristison golovima u završnici meča.

Evropska epizoda inače je uticala na igre Brejdablika u islandskom prvenstvu gde su trenutno treći.

S druge strane, Struga je bacila sve karte na plasman u Ligu konferencija, pa je u makedonskom prvenstvu odigrala samo dve utakmice i ostvarila po jednu pobedu i poraz.

Zanimljivo je da su obe ekipe ove sezone eliminisale podgoričku Budućnost, Brejdablik u pretkolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a Struga u drugom kolu Lige konferencija.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,95)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)