BELGIJSKI VELIKAN PODIGAO FORMU: Plasman u Evropu je blizu

V.M.

31. 08. 2023. u 10:30

U revanš utakmici plej-ofa za Ligu konferencija, Klub Briž će dočekati Osasunu (20.30).

БЕЛГИЈСКИ ВЕЛИКАН ПОДИГАО ФОРМУ: Пласман у Европу је близу

Foto Profimedia

Pre sedam dana u Pamploni je viđena dosta ujednačena utakmica u kojoj su svi golovi postignuti u drugom poluvremenu. Skov Olsen je doveo Briž u prednosti, a zatim je Osasuna izjednačila preko Čimija Avilje. Ipak, remi nije dugo trajao jer je par minuta nakon izjednačenja konačnih 1:2 postavio De Kujper i tako doneo veliku prednost Belgijancima pred današnji revanš.

Nakon promenljivog starta sezone, Klub Briž je znatno podigao formu i nalazi se u impresivnoj seriji od šest vezanih pobeda u svim takmičenjima. 

Glavni cilj belgijskom velikanu je povratak titule u svoj posed i nakon pet odigranih utakmica zauzima drugo mesto na tabeli sa dva boda zaostatka i odigran meč manjka u odnosu na vodeći Anderleht.

Sa druge strane, Osasuna pokušava da se plasira u neko evropsko takmičenje po prvi put od sezone 2006/07. kada je dogurala do polufinala Lige Evrope gde je bolja od nje bila Sevilja.

Zadatak joj neće biti lak jer večeras juri zaostatak od jednog gola, ali ohrabruje je to što je u prvom meču imala više šansi od Briža i moraće da popravi realizaciju ako želi da se plasira u Ligu konferencija.

Večeras verujemo da ćemo gledati zanimljiv meč kao i u Pamploni, a mi predlažemo da oba tima postižu barem po gol.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)