AGONIJA EVERTONA SE NASTAVLJA: "Karamele" sve bliže ponoru, eliminacija od Donkastera bi bila katastrofa

O. M.

30. 08. 2023. u 13:25

POSLEDNjA utakmica drugog kola engleskog Liga kupa igra se u Donkasteru gde domaći tim od 21 čas dočekuje Everton.

АГОНИЈА ЕВЕРТОНА СЕ НАСТАВЉА: Карамеле све ближе понору, елиминација од Донкастера би била катастрофа

FOTO: AP/Tanjug

Obe ekipe su slabo ušle u novu sezonu, s tim što su Roversi za razliku od "karamela" zabeležili i jednu pobedu. To je iznenađujući trijumf nad Hal sitijem u prvoj rundi Liga kupa kada su kao gosti Roversi pobedili sa 2:1. Posle toga zabeležili su jedan remi i doživeli tri poraza u Ligi dva, četvrtom razredu engleskog liga-sistema.

Prošle godine, Donkaster je odlično počeo sezonu u Ligi dva, a na kraju je samo zahvaljujući tom dobrom startu sačuvao status. Takođe, ispali su već u prvom kolu Liga kupa i FA kupa, odnosno u grupnoj fazi Liga trofeja.

Everton će, kako sada stvari stoje, i ove sezone da se bori za opstanak, ali sa mnogo manjim izgledima u uspeh nego u prethodne dve. Zbog svih problema u klubu i navijači su digli glas prozivajući nekompetentnu upravu i zahtevajući hitnu akciju.

Posle obećavajućeg pripremnog perioda u kome su ostvarili pet pobeda i jedan remi, usledio je početak sezone i tri poraza bez postignutog gola - Fulam i Volvs 0:1, Aston vila 0:4.

Menadžer "karamela" Šon Dajč ima velike kadrovske probleme pred ovaj meč jer neće moći da računa na "pola tima". Van trenažnog procesa zbog povreda su Dele Ali, Aleks Ivobi, Dominik Kalvert-Levin, Andre Gomes, Dvajt Meknil, Džek Harison i Šimus Kolman.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2&2+ (kvota 1,52)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)