''VUČICA'' CILJA PRVI TRIJUMF U SERIJI A: Neće joj biti lako u gradu ljubavi

V.M.

26. 08. 2023. u 10:15

U večernjem terminu od 20:45 Verona će ugostiti Romu.

ВУЧИЦА ЦИЉА ПРВИ ТРИЈУМФ У СЕРИЈИ А: Неће јој бити лако у граду љубави

FOTO: EPA

Domaći tim je na pravi način otvorio novu sezonue osvojivši tri boda na gostovanju Empoliju gde je jedini gol na meču postigao Bonacoli u 75. minutu. Pre toga, Verona je u okviru Kupa Italije savladala Askoli sa 3:1, tako da u dosta dobrom ritmu očekuje ekipu iz prestonice.

Prošle sezone četa Marka Baronija se za opstanak borila do samog kraja, a obezbedila ga je u plej-autu gde je bila bolja od Specije.

Što se tiče Rome, ona je u prvom kolu bez svojih vođa Dibale, Pelegrinija i trenera Murinja (svi suspendovani) remizirala sa Salernitanom pred punim tribinama ''Olimpika''. Jedina pozitivna stvar koju ''vučica'' može izvući sa te utakmice su dva pogotoka Andree Belotija koji sezonu pre u Seriji A nije zatresao mrežu i možda je ovim golovima najavio bolje dane.

''Đalorosi'' su preko leta doveli veliki broj dobrih igrača za male pare, Leandro Paredes koji je došao iz PSŽ-a za ''sićušnih'' 2,5 miliona evra, a pored njega ekipu iz prestonice su pojačali Evan Ndika, Husem Auar, Dijego Ljorente, Rasmus Kristensen, kao i Renato Sančez.

Juče se listi pojačanja pridružio i ''iranski Mesi'' Sardar Azmun, dok italijanski mediji najavljuju bombu za kraj prelaznog roka u vidu Romelua Lukakua.

Roma je prošle sezone dva puta savladala Veronu (1:0, 3:1), a mi verujemo da će joj povratak Dibale i Pelegrinija na teren pomoći da to uradi i treći put.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,92)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)