DERBI ZAČELJA NA ČAIRU: Nišlije i Kragujevčani bore se za prve bodove u sezoni

O. M.

25. 08. 2023. u 11:20

FUDBALERI niškog Radničkog dočekaće u petak, 25. avgusta, od 18.30 časova na svom Čairu ekipu imenjaka iz Kragujevca.

ДЕРБИ ЗАЧЕЉА НА ЧАИРУ: Нишлије и Крагујевчани боре се за прве бодове у сезони

FOTO: A. Ilić

Biće ovo pravi "derbi začelja" jer se sastaju dve ekipe koje drže dva poslednja mesta na tabeli Super lige Srbije. I niški i kragujevački Radnički su bez ijednog osvojenog boda, s tim što Nišlije imaju utakmicu više, jer su se Kragujevčani odmarali u prethodnom kolu kada je trebalo da se sastanu s Partizanom. Taj meč otkazan je jer su "crno-beli" želeli da se što bolje pripreme za duel sa Nordšelandom u plej-ofu za Ligu konferencija.

Nišlije imaju kakvo-takvo opravdanje što su u dosadašnjem delu prvenstva bez osvojenog boda, jer su za protivnike imali četiri od pet najboljih ekipa iz prošle sezone. Igrali su (i gubili) redom sa Čukaričkim (0:2), TSC-om (0:3), Partizanom (1:2) i Vojvodinom (2:3).

Ni Kragujevčani nisu imali mnogo lakši posao, pošto su i oni ukrstili koplja sa Čukom (1:2) i TSC-om (0:1), dok su u prvom kolu poraženi na gostovanju Novom Pazaru (0:2).

U prošloj sezoni, imenjaci su se sastali dva puta, a više uspeha imali su kragujevački "đavoli" koji su pobedili 3:1 u Nišu i 1:0 u Kragujevcu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

 

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)