PAOK IGRA PO ŽIVKOVIĆEVIM NOTAMA: Srpski napadač vodi Grke u grupnu fazu Lige konferencija

O. M.

24. 08. 2023. u 12:09

PAOK gostuje ekipi Hartsa u prvoj utakmici kvalifikacija za Ligu konferencija. Utakmica se igra na Tajnkasl stadionu u Edinburgu s početkom u 20 časova i 45 minuta.

ПАОК ИГРА ПО ЖИВКОВИЋЕВИМ НОТАМА: Српски нападач води Грке у групну фазу Лиге конференција

FOTO: AP

Solunski "belo-crni" ove sezone igraju na krilima srpskog reprezentativca Andrije Živkovića koji je postigao četiri gola na poslednje dve utakmice. Po dva puta je bio strelac u pobedama "dvoglavog orla" protiv splitskog Hajduka u prethodnoj rundi kvalifikacija i na startu grčke Superlige protiv Asteras Tripolija koji s klupe predvodi naš stručnjak Milan Rastavac.

Sve ovo nateralo je čelnike PAOK-a da krilnom napadaču ponude novi ugovor koji će on, prema najavama sa "Tumbe", i prihvatiti. 

PAOK je kvalifikacije počeo protiv izraelskog Beitar Jerusalima. Posle 0:0 na "tumbi" bilo je sigurnih 4:1 u Jerusalimu. Protiv Hajduka je bilo 0:0 na Poljudu, uz paklen doček Srbima i Grcima, ali sigurnih 3:0 u Solunu. Osim Živkovića, na ovom meču pogodak je postigao i Švab iz najstrože kazne.

Harts je u prethodnoj rundi kvalifikacija eliminisao Rozenborg (1:2 i 3:1), a škotska ekipa je solidno otvorila i Premijeršip, pobedom na gostovanju Sent Džonsonu i remijem bez golova protiv Kilmarnoka. U osmini finala Liga kupa ekipa Frankija Makavoja deklasirala je Partik tisl sa 4:0.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 2,00)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!