POVRATAK JEDNOG OD NAJBOLJIH FUDBALERA DANAŠNJICE! Kilijan Mbape ponovo u sastavu PSŽ-a

V.M.

19. 08. 2023. u 10:23 >> 10:23

VEČERAS od 21:00 najbolji fracnuski fudbaler vratiće se na teren kada Tuluz dočeka aktuelnog šampiona.

ПОВРАТАК ЈЕДНОГ ОД НАЈБОЉИХ ФУДБАЛЕРА ДАНАШЊИЦЕ! Килијан Мбапе поново у саставу ПСЖ-а

FOTO: Tanjug/AP

Turbulentno je leto iza strelca het-trika u finalu Svetskog prvenstva u Kataru, Mbape je odbijao da potpiše novi ugovor sa Parižanama što su ovi okarakterisali kao izdaju jer je usmeni dogovor bio nešto drugačiji kada je produžio ugovor prošlog leta. PSŽ je verovao da je Kilijanu cilj da sledećeg leta kada mu istekne saradnja bez obeštećenja pređe u Real Madrid, i za kaznu su ga odstranili iz tima, pa tokom čitavih priprema, kao ni Nejmar (prešao u Al Hilal), nije trenirao sa prvim timom.

Ipak, u poslednjih nedelju dana napravljeni su veliki pomaci u razgovorima između dve strane, pa se verovatno i najbolji fudbaler današnjice vratio u sastav na veliko zadovoljstvo novopečenog menadžera, Luisa Enrikea. Ono što je verovatno ''poguralo'' PSŽ da napravi tu odluku je veoma slabo izdanje tima u prvom kolu kada su na ''Parku prinčeva'' remizirali sa Lorijenom (0:0).

Još jedna lepa vest za ljubitelje Parižana, a i fanova fudbala širom sveta stigla je juče kada je italijanski novinar Fabricio Romano objavio da je rezervni golman Serhio Riko izašao iz bolnice nakon tromesečnog boravka u bolnici zbog povrede glave koju je zadobio prilikom jahanja.

Sa druge strane, Tuluz je pobedom započeo novu sezonu. Gubio je na poluvremenu protiv Nanta, ali je pogocima Abukala (62. minut) i Nikolaisena (91. minut) došao do preokreta i važna tri boda.

Domaćin se prošle sezone vratio u Ligu 1, a odlične igre krunisao je osvajanjem Kupa Francuske, tako da će ove godine zbog tog uspeha nastupati u Ligi Evrope.

PSŽ je prošle sezone dva puta savladao Tuluz, 2:1 i 3:0, a mi verujemo da će to ponovo biti slučaj.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,67)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)