NE MOŽE SAMPDORIJA BEZ STANKOVIĆA: Srpski golman debituje u sudaru drugoligaša u drugom kolu Kupa Italije?

O. M.

14. 08. 2023. u 10:47

SAMPDORIJA dočekuje Sudtirol u drugom kolu Kupa Italije. Utakmica se igra na stadionu Luiđi Feraris od 18 časova.

НЕ МОЖЕ САМПДОРИЈА БЕЗ СТАНКОВИЋА: Српски голман дебитује у судару друголигаша у другом колу Купа Италије?

Foto Profimedia

Ekipa iz Đenove je proletos ispala iz Serije A posle jedne od najgorih sezona u istoriji ne samo kluba, nego italijanskog fudbala uopšte. Ekipa je pod vođstvom našeg Dejana Stankovića ostvarila samo tri pobede i odigrala deset nerešenih uz 25 poraza.

Klupu je preuzeo slavni Andrea Prilo koji će pokušati ekspresno da vrati Đenovljane u elitni razred italijanskog fudbala. Rezultati Sampdorije tokom pripremnog perioda obećavaju. Odigrali su pet utakmica i pobedili u svih pet, uključujući i poslednju na gostovanju Novari koju su savladali minimalnim rezultatom. Strelac je bio Fabio Borini koji se posle tri godine provedene u turskom Karagumruku vratio na "čizmu".

Dejan Stanković je napustio Sampdoriju, ali će čast porodice u narednoj sezoni braniti njegov sin Filip. Srpski golman stigao je na "Luiđi Feraris" kao pozajmljen igrač iz Intera, ali je prethodne dve sezone proveo na pozajmici u holandskom Folendamu.

Sudtirol i Sampdorija igraće i u Seriji B sledeće sezone, pošto je ekipa iz Bolcana propustila priliku da se preko plej-ofa domogne Serije A. Bili su šesti na tabeli, savladali Ređinu u četvrtfinalu, ali ispali u dvomeču sa Barijem, koga je kasnije u finalu zaustavio Kaljari.

U pripremnom periodu Sudtirol je odigrao tri utakmice i nije uspeo da postigne gol.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!