U ČAST LEGENDI: Voljeni klubovi Silvija Berluskonija sastaće se u utakmici posvećenoj preminulom predsedniku

V.M.

08. 08. 2023. u 12:34 >> 12:34

DANAS ćemo gledati prvo izdanje ''Silvio Berluskoni trofeja'' za koji će se boriti Monca i Milan (21.00).

У ЧАСТ ЛЕГЕНДИ: Вољени клубови Силвија Берлусконија састаће се у утакмици посвећеној преминулом председнику

Foto: AP

Skoro preminuli Silvio Berluskoni je u proteklih 40 godina bio jedna od najuticajnijih persona italijanskog fudbala. Kao predsednik Milana doneo je neverovatne uspehe ''rosonerima'' koji su za vreme njegove ''vladavine'' osvojili neverovatnih 29 trofeja, uključujući pet Liga šampiona i osam naslova prvaka Italije.

Nakon što je završio avanturu u Milanu, Berluskoni je preuzeo Moncu koju je po prvi put u njenoj istoriji uveo u Seriji A gde je pružala odlične partije prošle sezone i ova dva tima će se sastati u prvom izdanju ''Silvio Berluskoni trofeja''.

Meč će se igrati na stadionu Monce, popularnom ''Brijanteu'', a sav prihod koji se prikupi na utakmice fondacija Milan proslediće u renovirvanje pomoćnog i glavnog terena fudbalskog kluba Solarolo, ekipe iz pokrajine Emilija-Romanje koja se fokusira na razvijanje mladih igrača.

Oba tima će nositi dresove posebno napravljene za ovaj meč i sigurno je da ćemo večeras gledati jednu jako lepu manifestaciju u čast Silviju Berluskoniju koja će se nastaviti i narednih godina.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)