SANDERLEND BI MAKAR DA PONOVI USPEH IZ PROŠLE SEZONE: ''Traktoristi'' se napokon vratili u Čempionšip

V.M.

06. 08. 2023. u 08:50

VEČERAS od 18 časova na ''Stadionu svetlosti'', Sandrelnd će ugostiti doskorašnjeg člana Lige 1, Ipsvič.

САНДЕРЛЕНД БИ МАКАР ДА ПОНОВИ УСПЕХ ИЗ ПРОШЛЕ СЕЗОНЕ: Трактористи се напокон вратили у Чемпионшип

Profimedia

Domaćin je pružao veoma dobre partije prošle sezone ali je posustao u plej-ofu gde je bolji od njega bio eventualni premijerligaš Luton. Sa druge strane, iako je tek obezbedio plasman u Čempionšip, Ispvič je napravio veoma solidan tim i stručnjaci mu predviđaju borbu za neko od mesta koje vodi u doigravanje.

''Crnim mačkama'' je malo falilo da se vrate u Premijer ligu. U prvom meču polufinala savladale su Luton sa 2:1 na svom stadionu, ali su u revanšu posrnule (0:2) i sada je veoma težak zadatak pred Tonijem Moubrajom koji će pokušati da održi tim u gornjem domu tabele.

Sanderlend je nabavio sedam igrača u prelaznom roku, od kojih su neki zamenili odlazeće pozajmice i marginalne igrače, ali na veliku radost domaćih pristalica u timu su ostali Džek Klark i Ros Stjuart.

''Crne mačke'' su se čvrsto fokusirale na potpisivanje mladih i talentovanih igrača, ali ako na dobar način započnu sezonu mogu se naći u borbi za plej-of i ove sezone.

Sve do svoje poslednje utakmice na pripremama, Sanderlend je nanizao šest utakmica bez poraza, ali je ekipa dobila pravi ''šamar'' na generalnoj probi u kojoj ih Hartlpul junajted počistio sa 5:2.

Što se tiče Ipsviča, on je prošle sezone zauzeo drugo mestu u Ligi jedan i nakon četiri godine odsustva vratio se u Čempionšip gde može biti jedno od iznenađenja takmičenja.

Kiran Mekena ima dosta solidan tim na raspolaganju koji već par prelaznig rokova dovodi igrače vredne igranja u Čempionšipu.

Od onih koji su stigli, ističu se vezni igrač Piterboro junajteda Džek Tejlor, plejmejker Čelsija Omari Hačinson i bivši pozajmljen igrač Džordž Hirst koji je za stalno došao iz Lestera.

''Traktoristi'' su odigrali veliki broj utakmica na pripremama, a posebno su se istakli na Insbruk kupu gde su u društvu Lajpciga i Verdera podigli trofej.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,74)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije