TIP ZA NOĆNE PTICE: ''Crveno-crni'' se pretplatili na remije ove sezone

V.M.

25. 07. 2023. u 13:10

U poslednjem kolu argentinske Profesional lige, Kolon će dočekati Tigre.

ТИП ЗА НОЋНЕ ПТИЦЕ: Црвено-црни се претплатили на ремије ове сезоне

Profimedia

Oba tima su obezbedila opstanak, tako da u poslednje kolo ulaze bez ikakvog pritiska. 

Domaćin je odigrao dosta slabo ove sezone, ali je uspeo da sačuva svoje mesto u Profesional ligi. Ostvario je najmanje pobeda od svih timova, samo četiri, ipak, bio je ''tvrd orah'' u većem delu prvenstva i odigrao je čak 13 remija, najviše u čitavoj ligi.

Kolon se nalazi u poprilično lošoj formi jer je na poslednjih pet utakmica osvojio dva boda, proteklog vikenda bolji od njega bio je Argentinos juniors.

Sa druge strane, Tigres je imao nešto bolju sezonu, ali razočaravajuću po svojim standardima. Trenutno je 22. na tabeli i pobedom bi mogao da se domogne čak 17. mesta.

Napadački se mučio ove godine, postigao je samo 22 pogotka, a sledeće sezone će mu biti još teže jer je klub napustio najbolji strelac Mateo Retegi. Napadač ''azura'' se vratio sa pozajmice u Boku, ali nije se dugo zadržao tamo jer ga je klub sa ''Bombonjere'' prodao u Đenovu.

Tigre je na svom poslednjem gostovanju savladao Instituto i nada se da može da ponovi sličnu partiju kako bi na pozitivan način završio sezonu.

Ovi rivali su dosta ujednačeni kada igraju međusobno, na poslednjih pet duela Tigre je upisao dve pobede, viđeno je isto remija, dok je Kolon ostvario jedan trijumf.

Pošto nemaju za šta da igraju, verujemo da će oba tima biti opuštena i očekujemo da bude golova.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 2,20)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)