JUŽNOAMERIČKI VELIKAN JE PODIGAO FORMU: ''Akademija'' ne zna za poraz već osam kola!

V.M.

15. 07. 2023. u 11:40

RASING će imati za cilj da produži niz bez poraza na devet mečeva u argentinskoj Primeri kada večeras od 21:00 ugosti Rozario.

ЈУЖНОАМЕРИЧКИ ВЕЛИКАН ЈЕ ПОДИГАО ФОРМУ: Академија не зна за пораз већ осам кола!

Foto: Profimedia

Nakon što je u prvoj sezoni sa Fernandom Gagom na klupi bio drugi iza Boke Juniors, Rasing je razočarao ove sezone i nalazi se u grupi ekipa koje se bore za plasman u Kopa sudamerikanu. 

''Akademija'' je podigla formu u poslednje vreme i ne zna poraz u svakom od poslednjih osam mečeva, ali nije ni često pobeiđavala jer je na pet tih utakmica odigrala nerešeno.

To uključuje njihova poslednja dva meča protiv San Lorenca i Estudijantesa, ali Rasing je barem pokazao visok nivo igre u Kopa Libertadoresu, zauzevši prvo mesto u grupi ''A'' pored Flamenga i očekuje ga susret u osmini finala sa kolumbijskim Atletik Nasionalom.

Domaćin će se sigurno u završnici prvenstva fokusirati na najeltinije južnoameričko takmičenje, ali će i pokušati da poboljša svoj plasman na tabeli argentinskog prvenstva jer se trenutno nalazi na razočaravajućoj 13. poziciji.

Rozario se pretplatio na remije u poslednje vreme i odigrao ih je čak tri u proteklih pet kola. Trnutno je sedmi na tabeli i nalazi se na mestu koje vodi u Kopa sudamerikanu, a mašta i o plasmanu u Kopa libertadores jer mu trećeplasirani San Lorenco beži ''samo'' pet bodova.

Ono što je glavna odlika Rozarija su sjajne igre kod kuće, nema poraz na svom terenu i najbolji je domaćin lige sa 31 osvojenim bodom na 13 odigranih utakmica ''Giganteu''. 

Ipak kada igra u gostima, kao da je u pitanju skroz druga ekipa jer je četa Migela Rusoa ostvarila samo jednu pobedu na 11 gostovanja ove sezone.

Kada su se sastali ovi timovi prošle sezone viđena je prava goleada, Rozario je vodio sa 1:3 i imao sve u svojim rukama na poluvremenu, ali Rasing je preokrenuo i slavio rezultatom 4:3.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,30)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!