KLUŽ SE SA NOVIM TRENEROM NAMERAČIO NA TITULU: ''Železničari'' su impresivno izgledali na pripremama

V.M.

15. 07. 2023. u 15:09 >> 15:09

U prvom kolu rumunskog prvenstva gledaćemo obračun Kluža i Politehnike.

КЛУЖ СЕ СА НОВИМ ТРЕНЕРОМ НАМЕРАЧИО НА ТИТУЛУ: Железничари су импресивно изгледали на припремама

Foto: Profimedia

Domaćin je prošle sezone tokom regularnog dela prvenstva bio jedan od glavnih kandidadata za titulu i konstantno je bio u borbi za prvo mesto sa evetnualnim šampionom Farulom, ali kada je došao plej-of Kluž se raspao i na kraju je jedva obezbedio plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija.

Višestruki prvak Rumunije će u ovu sezonu ući sa novim trenerom, Andreom Mandorlinijem. Italijan je iskusan i kvalitetan stručnjak, a to je za sada pokazao u pripremnom periodu u kojem je Kluž upisao tri rutinske pobede i sa velikim očekivanjima ulazi u novu sezonu.

Politehnika se ekpsrensno vratila u elitu i nakon godinu dana pauze ponovo će zaigrati u najjačem rangu rumunskog fudbala. Prošle sezone je bila poprilično ubedljiva u drugoj ligi i osvojila je prvenstvo sa 13 bodova prednosti u odnosu na najbližeg pratioca, Ocelul.

Politehnika je bila poprilično zauzeta u predsezoni i odigrala je čak šest utakmica na pripremama. Ostvarila je dve pobede uz tri poraza (jedan od Radničkog iz Niša) i remi.

Poslednji put kada su ovi timovi igrali zajedno u ligi Kluž je ostvario dve rutinske pobede (4:0, 0:2) i verujemo da će to ponovo biti slučaj.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave