ŠAMPION PODIŽE NIVO IGRE: Domaćin je u ozbiljnoj krizi

V.M.

15. 07. 2023. u 10:15

U utakmici 14. kola najjače lige Norveške, Valerenga će dočekati Molde.

ШАМПИОН ПОДИЖЕ НИВО ИГРЕ: Домаћин је у озбиљној кризи

Foto: Profimedia

Domaćin se baš muči u uvodnom delu prvenstva i nalazi se tik iznad zone ispadanja. Ostvario je samo dve pobede u uvodnih 12 kola, a proteklog vikenda je remijem sa Tromzom prekinuo katastrofalnu seriju od četiri vezana ligaška poraza.

Jedina dobra stavka za Valerengu ove sezone su igre u kupu u kojem je preko nedelje nakon velikog preorketa savladala Bran sa 3:2 iako je gubila sa 0:2 posle samo šest minuta i tako se plasirala u polufinale u kojem će igrati sa neprikosnovenim Bode Glimtom.

Sa druge strane, aktuelni šampion je polako počeo da podseća na ekipu koja je prošle godine prekinula dominaciju Bode Glimta i moraće da nastavi da niže pobede ako želi da ponovo zaustavi ''žutu hordu'' koja igra fenomenalno ove sezone i ima osam bodova više od drugoplasiranog Tromza.

Molde je proteklog vikenda savladao Bran sa 2:0 i tako je nastavio svoj uspon na tabeli, trenutno zauzima peto mesto i zaostaje 12 bodova za liderom.

Što se tiče međusobnih duela, Molde je prošle godine ostvario dve pobede nad Valerengom (1:0 i 2:1).

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: X2&|1+||1+ (kvota 2,02)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PALA ODLUKA! Evo koga je Novak Đoković odabrao za trenera, masters u Rimu sve otkrio (VIDEO)