''CRNO-BELI'' TRAŽE IZLAZ IZ KRIZE: Velikan se muči u uvodnom delu prvenstva

V.M.

09. 07. 2023. u 09:00

U neobičnom terminu za brazilsku Seriju A od 16 časova gledaćemo obračun Santosa i Gojasa.

ЦРНО-БЕЛИ ТРАЖЕ ИЗЛАЗ ИЗ КРИЗЕ: Великан се мучи  у уводном делу првенства

Foto: Profimedia

Ni promena trenera ne pomaže velikanu brazilskog fudbala Santosu koji se nalazi u velikoj krizi i ne zna za pobedu više od mesec i po dana. Trenutno je 15. na tabeli sa 13 osvojenih bodova, samo dva više od današnjeg rivala koji je prvi tim ispod crte.

Ekipu je skoro nakon smene Odaira Helmana preuzeo Paolo Ture koji je na startu svog mandata na klupi ''crno-belih'' upisao dva poraza (Flamengo, Kujaba) i pokušaće da dođe do prvih bodova.

Domaćin i dalje odrađuje suspenziju zbog ubacivanja dimnih bomba od strane navijača protiv Korintijansa i stadion ''Urbano Kaldeira'' će do kraja jula biti prazan.

Sa druge strane, Gojas se takođe muči i nalazi se u zoni ispadanja. Ostvaio je bitnu pobedu pre tri kola kada je bio bolji od Vasko da Game, ali nakon toga je doživeo dva uzastopna poraza (Bragantino, Koritiba).

''Zeleni'' se baš muče na gostovanjima ove sezone, na sedam utakmica van svog stadiona upisali su samo jednu pobedu, a sve ukupno su osvojili mizerna četiri boda na strani.

Ono što ide na stranu Gojasa je tradicija, naime gost je upisao tri uzastopna trijumfa nad Santosom i pokušaće da ponovi partiju iz prošle sezone kada je na ''Urbano Kalderi'' slavio sa 2:1.

Današnji rivali su uz Vasko napadački najgore ekipe u ligi sa po 11 postignutih golova i verujemo da će ponovo biti slabi u realizaciji.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)