ŠAMROK PONOVO U KRIZI? Lider irskog šampionata kiksnuo u prošlom kolu

O. M.

07. 07. 2023. u 13:02

LIDER irske Premijer divizije Šamrok rovers gostuje Drogeda junajtedu u 23. kolu. Utakmica se igra na Vivers parku u Drogedi u 20.45 časova.

ШАМРОК ПОНОВО У КРИЗИ? Лидер ирског шампионата кикснуо у прошлом колу

Profimedia

Drogeda se nalazi na osmom mestu na tabeli, sa dva boda više od Kork Sitija koji je u zoni ispadanja. Pored ova dva tima, tu je i Slajgo rovers koji će s njima voditi borbu za sedmu i osmu poziciju kako bi izbegli plej-of. Poslednje deseto mesto rezervisano je za UC Dablin koga samo čudo može sačuvati direktnog ispadanja.

Drogeda je u poslednjih pet mečeva zabeležila tri poraza, ali je u tom periodu priredila i jedno iznenađenje, savladavši Sent Patriks kod kuće sa 2:1.

Šamrok je na prvom mestu na tabeli. Imaju najbolji napad u ligi i treću najbolju odbranu sa gol-razlikom 47:22. Posle kraće krize tokom koje su izgubili dve utakmice zaredom, uključujući i onu od današnjeg rivala, usledila je serija od pet utakmica bez poraza koja je prekinuta prošle nedelje. Ipak, niz dobrih rezultata pomogao im je da se vrate na čelo tabele koje je privremeno bio okupirao Deri siti. Roversi su pomenutu seriju bez poraza završili upravo protiv Deri sitija, pobedom od 1:0.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: X2&2+ (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?