MAJSTORI ZA "IKSEVE": Kordoba i NJuels retko gube, ali odavno nisu ni pobedili

O. M.

07. 07. 2023. u 14:37 >> 14:37

SENTRAL KORDOBA dočekuje ekipu Njuels old bojsa u okviru 23. kola argentinske Lige profesional. Utakmica se igra u noći između petka i subote na stadionu "Uniko madre de sjudades".

МАЈСТОРИ ЗА ИКСЕВЕ: Кордоба и Њуелс ретко губе, али одавно нису ни победили

Foto: Profimedia

Obe ekipe su već neko vreme neporažene ali su u poslednjih nekoliko utakmica vezale remije. Sentral Kordoba nije izgubila poslednjih šest mečeva, uključujući pet u ligi i jedan u Kupu. Poslednje tri od tih utakmica završene su nerešeno. Njuels ne zna za poraz već osam utakmica, računajući Ligu u Kopa Sudamerikana. Zanimljivo je da su poslednje četiri završene bez pobednika.

Posle dva remija bez golova, protiv San Lorensa i Himnazije, Sentral Kordoba je odigrala 1:1 sa Estudijantesom u utakmici u kojoj su igrali podređenu ulogu sa samo 37 odsto poseda lopte i 27 udaraca na njihov gol.

Kordoba je odigrala pet nerešenih u poslednjih sedam kola, uz po jedan remi i poraz i osvojila je samo osam od mogućih 24 boda iz poslednjih osam kola, od početka maja.

Samo tri najlošija tima lige postigla su manje golova od "železničara", ali je ekipa Abela Balba bar u odbrani dobro igrala pošto je na tri od poslednje četiri utakmice sačuvala mrežu.

Njuels old bojsi su osvojili bod protiv Himnasije iako su u 25. minutu gubili sa 2:0 na svom stadionu "Marselo Bijelsa". Pre Himnazije, remizirali su sa Sarmijentom, Unionom i Hurakanom.

U argentinskoj Primeri izabranici Gabrijela Hajncea uspeli su da pobede samo dve od prethodnih 11 utakmica, zabeleživši pritom šest remija i tri poraza.

Dok je Kordoba četvrta najneefikasnija ekipa Lige, Njuels je četvrti na listi najboljih odbrana Lige. Primili su samo 19 golova i na 22 utakmice imaju deset "klin šitova".

Kordoba je i dalje bez pomoći veterana Luisa Migela Rodrigeza u napadu i Marsela Beniteza u odbrani.

Zbog toga će Balbo biti prinuđen da opet izvede tim u formaciji sa samo jednim špice, usamljen u napadu biće Lukas Gamba, dok će Beniteza menjati Hose Amando Gomes.

S druge strane, Hajnce na raspolaganju neće imati samo levokrilnog napadača Fransiska Gonzalesa koji je još na startu sezone povredio ukrštene ligamente.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1X&0-3 (kvota 1,67)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)