ZELENO-BELI SU U VRHUNSKOJ FORMI: Fenjeraš dolazi na izlet u glavni grad

O. M.

06. 07. 2023. u 09:54

ŽALGIRIS dočekuje ekipu Riterijaj u okviru 21. kola litvanske A lige. Meč se igra u Vilnjusu na stadionu LFF od 18 časova.

ЗЕЛЕНО-БЕЛИ СУ У ВРХУНСКОЈ ФОРМИ: Фењераш долази на излет у главни град

FOTO: EPA

"Zeleno-beli" su drugi na tabeli sa 46 bodova, tri manje, uz utakmicu više, od lidera Panevežisa. Riterijaj je poslednji na tabeli sa 14 bodova, četiri manje od Suduve koja je prva iznad opasne zone.

Domaći tim igra u vrhunskoj formi, a u poslednjih deset mečeva zabeležio je sedam pobeda, uz dva remija i samo jedan poraz. Takođe, u tom periodu imaju ukupnu gol-razliku 21:10, što ih svrstava među najefikasnije ekipe lige u tom periodu. Iako je Žalgiris tokom maja meseca imao manje oscilacije u igri, što se odrazilo i na rezultate, uspeli su da odigraju prethodna tri meča na veoma visokom nivou. Pobedili su Dziugas sa 2:1, Kauno Žalgiris sa 5:2 i Bangu sa  4:1, sve u gostima.

Riterijaj je najslabiji klub Lige. Sa gol-razlikom 9:31, oni su ubedljivo najneefikasniji tim lige, kao i jedna od najslabijih odbrana. Nisu zabeležili pobedu u šampionatu od sredine aprila, kada su pobedili Suduvu sa 1:0. Usledio je niz od 11 utakmica bez pobede, u kojima su zabeležili pet remija i šest poraza. S obzirom na ovaj učinak, ne čudi što je Riterijaj jedan od glavnih kandidata za niži rang.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1&2+ (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)