BIĆE GOLOVA U OSLU: Valerenga igra samo kod kuće, Vard je bolji gost

O.M.

05. 07. 2023. u 12:44

VALERANGA 2 dočekuje Vard Haugesund u zaostaloj utakmici osmog kola grupe 1 Druge norveške divizije. Meč se igra u Oslu od 18.30 časova.

БИЋЕ ГОЛОВА У ОСЛУ: Валеренга игра само код куће, Вард је бољи гост

Profimedia

Valerenga 2 je prošle sezone bila u grupi 2 druge lige u kojoj se borila za opstanak. Ove sezone učestvuju u grupi 1 i posle 11 utakmica su deseti na tabeli sa četiri pobede i 13 bodova.

Nalaze se četiri boda iznad zone ispadanja. Valerenga 2 je pobedom protiv Orn-Hortena u poslednjoj utakmici prekinula seriju od tri uzastopna poraza, ali i dalje je među pet najgorih timova u ligi kada se gleda forma u poslednje vreme.amo četiri tima su u lošijoj formi od njih u poslednje vreme. Ima i najlošiju odbranu u ligi sa 32 primljena gola, a dobro igra samo kod kuće jer je u gostima na pet utakmica primila 25 a dala samo jedan gol i za sada nema nijedan bod.

Kod kuće su postizali gol na svakoj utakmici ove sezone. Izgubili su od Frama i osvojili bod protiv Olesunda, a sve ostale protivnike pobedili.

Vard je posle 11 utakmica na sedmom mestu na tabeli sa 15 bodova, šest iznad zone ispadanja. Sa 19 postignutih golova imaju veoma solidan napad, ali su primili isto toliko po čemu su treća najgora odbrana lige.

Za razliku od Volerenge, za Vard se ne može reći da je domaćinska ekipa jer je više bodova osvojio na strani.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 4+ (kvota 1,72)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!