FARANI NISU VIŠE TAKO SLABI: Albaniji neće biti lako u Toršavnu

O. M.

20. 06. 2023. u 12:26 >> 12:26

ALBANIJA gostuje Farskim Ostrvima u četvrtom kolu kvalifikacija za odlazak na Euro 2024 u Nemačkoj. Utakmica se igra na stadionu Torsvolur u Toršavnu ovog utorka od 20.45.

ФАРАНИ НИСУ ВИШЕ ТАКО СЛАБИ: Албанији неће бити лако у Торшавну

FOTO: EPA

Sledeći stop suseda sa severa Evrope, Islanda, Farska Ostrva su od nekadašnjeg topovskog mesa za ozbiljnije evropske selekcije izrasli u respektabilnu fudbalsku reprezentaciju. Doduše, daleko su još od dostignuća Islanda koji je ubeležio i par učešća na velikim takmičenjima, ali davno su prošla vremena kad su prosečne evropske nacije "petardama" čašćavale simpatične "ribare" (zapravo su Farani poznati po uzgoju ovaca, što i samo ime njihove zemlje sugeriše).

Predvođeni švedskim selektorom Hakanom Eriksonom, Farska Ostrva su prošle godine zabeležila možda i najveći rezultat u svojoj istoriji kada su savladali Tursku na svom terenu u Ligi nacija. Najveća zvezda ekipe je Joan Simun Edmundson, koji trenutno igra za belgijski Beveren.

Nema sumnje da će Farska Ostrva skupo prodati svoju kožu, ali Albanija je, bar na papiru, bolji tim. Crveno-crni su kvalifikacije otvorili minimalnim porazom od Poljske pre nego što su lako savladali Moldaviju sa 2:0.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: X2&0-2 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PALA ODLUKA! Evo koga je Novak Đoković odabrao za trenera, masters u Rimu sve otkrio (VIDEO)