GUŽVA U VRHU GRUPE H: Danska pobedom u Stožicama "beži" od Slovenije

O. M.

19. 06. 2023. u 09:34

DANSKA gostuje Sloveniji u okviru 4. kolakvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine u Nemačkoj.

ГУЖВА У ВРХУ ГРУПЕ Х: Данска победом у Стожицама бежи од Словеније

FOTO: Profimedia

Ove dve ekipe, zajedno sa finskom i Kazahstanom, imaju po šest bodova iz prva tri kola, s tim što je Danska lider grupe H jer ima najbolju gol razliku. Slovenija je poslednja u tom krugu ili bolje reći četverouglu.

Danska je kvalifikacije počela lakom pobedom nad finskom od 3:1, da bi već u narednom kolu neprijatno iznenadila svoje navijače, ali i kladioce širom sveta, porazom u Kazahstanu od 3.2, iako je na poluvreme otišla sa prednošću od 2:0. iskupili su se, samo rezultatski, izabranici Kaspera Hjulmanda protiv Severene Irske koju su u petak savladali sa 1:0. Ircima je u toj utakmici u zaustavnom vremenu poništen, po opštem mišljenju regularan gol.

Danska ima najboljeg strelca dosadašnjeg toka kvlaifikacija sa pet pogodaka. Reč je o mladom napadaču Atalante Rasmus Hejlundu, koji će biti zvezda predstojećeg prelaznog roka, a trenutno najbliži da ga dovede je Mančester junajted.

Slovenija je lako savladala San marino i Kazahstan na startu kvalifikacija, ali je pšotom pretrpela poraz od Finske. očekivali su "zmajčeki" da će sa Danskom i Finskom voditi bitku za jedno od dva mesta u Nemačkoj, ali kako sada stvari stoje u trci je i Kazahstan, dok je i Severna Irska pokazala da može da pobedi svakoga u ovoj grupi jer je nesrećno izgubila od Finske, a od Danske možda i uz pomoć sudija.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG (kvota 2,05)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)