PRIPREME ZA GOLD KUP: Jamajka protiv Katara prekida crni niz bez pobede?

O. M.

15. 06. 2023. u 10:33

FUDBALSKE reprezentacije Jamajke i Katara sastaju se ovog četvrtka u Austriji na prijateljskoj utakmici koja će obema selekcijama poslužiti kao generalna proba za KONKAKAF Gold kup koji počinje krajem ovog meseca.

ПРИПРЕМЕ ЗА ГОЛД КУП: Јамајка против Катара прекида црни низ без победе?

FOTO: AP/Tanjug

"Rege bojsi" su poslednji put izašli na teren još u martu, kada su odigrali 2:2 sa Meksikom, dok je arabljanska selekcija prošle nedelje odigrala meč sa "B" selekcijom Hrvatske od koje je pretrpela minimalan poraz.

Iako su grupu završili bez poraza, Jamajkanci nisu uspeli da se plasiraju na Završni turnir Konkakaf lige nacija pošto su imali dva boda manje od "sombrerosa". Bila im je potrebna bilo kakva pobeda u poslednjem meču u Meksiku, pošto su kiksnuli u prvom kolu, kada su osvojili samo bod protiv autsajdera grupe Surinama.

Jamajka je sada bez pobede na osam uzastopnih mečeva, ali je u tom periodu zabeležila pet remija i tri poraza. U tom periodu odigrala je i jedan meč sa današnjim rivalom koji je završen 1:1, a takođe je odigran u Austriji.

Jamajka veoma teško brani gol od bilo kog protivnika. U poslednjih 18 utakmica čak devet puta je primila dva ili više golova, a samo jednom je uspela da ne primi nijedan - i to je bilo u remiju bezu golova protiv Trinidada i Tobaga.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1X&2-4 (kvota 2,00)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)