BRAZILCI UHVATILI ZALET: ''Orlići Kartagine'' ne planiraju da odustanu bez borbe

V.M.

31. 05. 2023. u 10:44 >> 10:44

U osmini finala Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina Brazil će ukrsititi koplja sa Tunisom od 19.30.

БРАЗИЛЦИ УХВАТИЛИ ЗАЛЕТ: Орлићи Картагине не планирају да одустану без борбе

Foto Profimedia

Na samom otvaranju prvenstva ''selesao'' je doživeo poraz od Italije rezultatom 2:0, ali nakon toga je četa Ramona Menezesa uhvatila zalet i ostvarila dve rutinske pobede. Prvo je ubedljivo savladana Dominikanska Republika (6:0), a zatim i Nigerija (2:0).

To je bilo dovoljno za prvo mesto u grupi ''D'' i ako bi danas opravdao ulogu favorita, Brazil bi se u četvrtfinalu sastao sa Izraelom koji je izbacio Uzbekistan (1:0).

Sa druge strane, Tunis je u veoma jakoj grupi ''E'' zauzeo treće mesto i kroz poredak trećeplasiranih je obezbedio mesto u nokaut fazi. Izgubio je od Engleske i Urugvaja (dva puta po 0:1), ali je uspeo da savlada Irak sa 3:0 i to je bilo dovoljno za osminu finala.

Iako imaju ulogu autsajdera, ''orlići Kartagine'' se neće predati i u grupnoj fazi su pokazali da su tvrd orah jer su samo dva puta vadili loptu iz svoje mreže (jedino su SAD (0) i Argentina (1) primili manje golova na celom turniru).

Uprkos dobroj odbrani Tunisa verujemo da su Brazilci dosta kvalitetnija reprezentacija i da će rutinski obezbediti prolaz u četvrtfinale.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade