"CRVENI" MISLIMA U FINALU KUPA: Stabek želi osvetu za poraz u polufinalu

O. M.

16. 05. 2023. u 11:40

BRAN BERGEN i Stabek sastaju se u derbiju sedme runde norveškog prvenstva.

ЦРВЕНИ МИСЛИМА У ФИНАЛУ КУПА: Стабек жели освету за пораз у полуфиналу

FOTO: Profimedia

Domaćin je na četvrtom mestu sa 11 bodova u sedam mečeva (unapred su odigrali utakmicu 18. kola protiv Rozenborga). Bran je izgubio sa 2:1 na gostovanju Sarpsborgu u prethodnoj rundi čime je prekinuo niz od četiri utakmice bez poraza.

Stabek je savladao Elesund sa 1:0 kod kuće u svom poslednjem meču u eliti i produžio svoj niz neporaženosti na četiri. "Plavi" su šesti, sa istim brojem bodova koliko ima i Bran, ali sa slabijom gol-razlikom. Između njih je i Tromse sa istim brojem bodova.

U poslednjem susretu ovih ekipa Bran je pobedio sa 2:0 u polufinalu Kupa. Zanimljivo je da su takmičenje u kupu obe ekipe počele kao drugoligaši jer se ovo takmičenje, za razliku od Lige, igra u formatu jesen-proleće. Poslednji duel u prvenstvu imali su 2021. kada je u Bergenu bilo 1:1, a u Oslu je pobedio Stabek sa 2:0.

Ekipa iz Bergena je favorit, ali je za četiri dana očekuje finale Kupa protiv Lilestrema, pa će možda u ovaj meč ući sa mislima na Uleval stadionu u Oslu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 13:58 >> 14:39

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

PORAZ ZAPADA I NJIHOVIH UCENA: Usvojena sramna Rezolucija - u zbiru više glasova protiv i uzdržanih nego za