"APAČI" I "NEUSTRAŠIVI" U BORBI ZA OPSTANAK: Sivaspor protiv neugodne tradicije

O. M.

16. 05. 2023. u 10:35

SIVASPOR dočekuje Kasimpašu u 34. kolu turske Superlige.

АПАЧИ И НЕУСТРАШИВИ У БОРБИ ЗА ОПСТАНАК: Сиваспор против неугодне традиције

Foto: Profimedia

Reč je o duelu ekipa koje se bore za opstanak, Sivaspor se nalazi na 11. mestu sa 37 bodova, dok je Kasimpaša na 15. mestu sa 34 boda. 

Sivaspor je poražen rezultatom 4:1 u svom poslednjem meču Superlige na gostovanju Umranijesporu koji je tom pobedom prekinuo niz od sedam utakmica bez trijumfa i sačuvao kakve-takve nade u opstanak. Da je Sivas pobedio na ovom gostovanju, sada bi bio obezbeđen, ali ovako "neustrašivima'' treba još ova pobeda protiv Kasimpaše i verovatno još jedan bod kako bi se osigurali od ispadanja. 

Kasimpaša je u prethodnoj utakmici Superlige odigrala bez golova sa Ankaragudžuom koji je takođe u borbi za opstanak i ima bod više od "apača", a dva manje od Sivasa.

Prošlog decembra na stadionu "Redžepa Tajipa Erdogana" Sivaspor je pobedio Kasimpašu sa 2:1. Golove za goste postigli su Dia Sabia i Maks-Alen Gradel, dok je jedini pogodak za "paše" postigao Mortada Ben Uanes.

To je bio treći uzastopni duel ovih rivala u kome je pobeda pripala gostujućoj ekipi, pa je možda vreme da se taj niz prekine.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1X&0-3 (kvota 1,87)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)